Nu har man testat kesella med rabarbersmak

Den var helt okej. Man känner mycket smaken av kvarg tycker jag. Men den är super att göra dessert med. Som denna jag har gjort! Hittade på receptet själv. Här kommer bilden:


Jag tog 4 glas. En klick rabarber kesella i varje glas. Dela jordgubbar i mindre bitar och lägg i varje glas. Fördela resten av kesellan i varje glas. Lägg 5 stora jorgubbar (där tog jag frysta), halv dl vatten, halv pressad citron och strö socker. Värm upp på platta och när det är tinat mixa allt med mixerstav. Låt svalna och fördela i glasen. =P In i kylen så det får kylas ner ordentligt. Gott och enkelt!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats