Idag står det baka på tapeten! | Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Annons

Idag står det baka på tapeten!

image

Jag är så glad att jag plötsligt tycker det är då kul att baka! Det känns långt in i själen. En stor kärlek sprider sig och jag trodde aldrig jag skulle bli så här. Det handlar inte om att bli den duktiga bakmamman man ser på tidningsomslaget som inte med de perfekta bullarna till frukost utan ett sunt tänkesätt och att det faktiskt kan vara riktigt enkelt att baka. Jag kommer såklart dela med mig på den resan och det kommer bara vara enkla recept som man till och med hinner slänga ihop trots att barnen finns i huset. Och sånt gillar jag! 😉

Idag har jag bakat knäckebröd och egna proteinbars! 😄

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kaffehörnan

    De känns som du hittat hem i bakningen. De känns härligt.
    Sen luktar de så gott, så får dom provsmaka och bedöma

    Nja gör inte detta mer, men bullarna ös på 🙂
    kram

Annons
stats