Bloggresan till Polen 2040821-20140823

Fattar ni vilken lyx vi kommer ha!

Nu närmar det sig! Jag har bara nämnt det lite kort. Men nu ska jag vara lite mer utförlig. 🙂 Vi är ett härligt blogg-gäng som reser med Stena Line och med båten Stena Spirit för Shopping och SPA i Polens Riviera! Vi åker båt via sträckan Karlskrona-Gdynia och får njuta av middag, spa och härligheter på båten. Alla har vi laddat ordentliga plånböcker! 😉

När vi kommer fram till Gdynia så tar vi bussen till Sopot! Jag är så himla glad för jag har aldrig varit i Sopot men har hört och läst så mycket bra om det. Dessutom får man så mycket för pengarna där. Jag känner redan nu efter att ha kollat på bilder att jag kommer ta med mannen dit för lite egentid, lyx och spa.

Vi kommer beroende på väder är vi antingen på stranden och det coola hotellet, strandhänget & konstgalleriet  Zatoka Sztuki med egen Moët & Chandon-hörna eller softar på Spa-hotellet Mera Spa.

Vi kommer käka lunch på InAzia med ”live cooking” och sen åker vi tillbaka till Gdynia för att shoppa loss på Polens största shoppinggalleria Riviera. Läs också mer HÄR om gallerian.

galleria-riviera-polen

Självklart kommer jag dela med mig av hela resan här i bloggen och på Instagram. sojka.nu heter jag där. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Laura

    Härligt! Dock kommer ni bli besvikna på Riviera…dyrt och inte så lyxigt som det framställs.
    Men annars blir ni glada av shoppingen och lyxen i Sopot 🙂

  2. Lottiz

    Det där lät helt underbart! Har ni dragit ihop det själva eller är det Stena Line som anordnat? Blev riktigt sugen på att själv dra ihop ett gäng och åka på nåt liknande!

stats