Vad hände med träningen? | Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Annons

Vad hände med träningen?

Jag som kom igång med träningen igen ha ha. Ja ett pass gjorde jag och vad hände efter det? Jo jag skyller lite på kryssningen jag skulle på för det var så mycket att tänka på inför den. Inte bara saker som hade med den att göra men jag har iaf inget mer att skylla på nu. 🙂
Isak somnade precis och jag tänkte jag hinner med ett kort inlägg. Ska ta en lite städrunda innan sambon kommer hem. Först nu somnade Isak efter att ha vaknat kl 10:00 och sen bara gnällt så snälla mamma har inte kunnat göra annat än att pyssla om Isak. Men det är ju såklart mysigt med. Man får se det så. Inte länge dem är små så man får ju ta vara på varje minut som går.
Förresten nu är de flesta av inbjudningskorten till Isaks 1 års kalas skickade! =D


Follow Futurum nobis est - Framtiden är vår

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emelie

    vilka söta inbjudningar! Jag har varit jätteduktig i några veckor nu- men nu sen kryssningen så har allt bara gått åt skogen..haha! är fortfarande mör sen den!Gör de ju inte direkt bättre att jag blivit förkyld heller, då kan man ju inte träna för det!ooj, va länge han sov idag- o att han sen sover så snart igen..inte illa! här vaknades de vid kvart över 6 ca, o sen sov hon halv 11- halv 1. O nu är de snart läggdags tror jag. Är nån som börjar bli jättetrött =) KRAMAR

Annons
stats