Recept på mitt goda och populära fröknäckebröd! | Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Annons

Recept på mitt goda och populära fröknäckebröd!

Vi äter det som snacks och tilltugg som det är men det blir ett jäkla gott knäckebröd med lite Bregott och ost på. Det är många som frågat efter receptet på just detta knäcke och det är så himla kul för jag har nog inte fått så mycket förfrågningar tidigare om min bakning. Jättekul att fler är sugna på att testa!

Sojka’s Fröknäcke

1 dl hela linfrön

1 dl skalade sesamfrön

1 dl solroskärnor

½ dl pumpakärnor

1 msk fiberhusk

0,5 dl kokosfett

1 tsk flingsalt

2,5 dl hett vatten

1 tsk flingsalt (jag använder det både i smeten och till garnering så då går det åt lite extra salt)

 

Garnering

Flingsalt

Blanda alla torra ingredienser. Häll i kokosfettet i det varma vattnet och låt det smälta. Blanda ihop allt och bred ut på bakplåtspapper. Grädda i 150° C i 60 min. Dela i fyrkanter med pizza-slicer eller kniv. Lägg på galler och ligga i ugnen på eftervärmen i ca 60 min.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats