Om mig ♥ | Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Mitt namn är Ann-Sofie Sojka men här i bloggvärlden kallas jag kort och gott för Sojka. Jag lever mitt liv utanför Malmö med min blivande och våra 2 söner. Isak född 2010 och Elias 2013.  Jag är 31 år och tror jag stannar där. 🙂

Jag jobbade tidigare på en kundtjänst men under min mammaledighet så startade jag företaget Sojka Design & Blog Business. www.sojkadesign.se & myaloevera.se/sojka & Sojka’s Nail Art

Jag och min älskling firar 8 år tillsammans i år och bor i en bostadsrätt utanför Malmö där man ändå får en huskänsla tycker jag.

Hur vi bor nu hittar du här.

Kort info:

Mer: Jag, född i Sverige men med polskt/vitryskt påbrå och min blivande är från Irak. Tillsammans har vi sönerna Isak och Elias.

Bloggen: Bloggar om allt rörande mitt liv men en röd tråd genom bloggen är ju mina pojkar, att vara mamma men samtidigt driva flera företag. Tipsar om barnprylar men även om prylar till oss mammor. Vi får inte glömma bort oss själva!
Ett stort intresse är träning så här får du också möjlighet att inspireras och peppas inför träningen. 🙂 För mig är hälsan viktig och jag jobbar också som Oberoende Återförsäljare åt Forever Living som har som bas ekologisk odlad Aloe Vera. Kontakta mig för att sig vad den kan göra åt dig. Kanske är det ditt nya drömjobb? Kram på er!

stats