Läkarbesök med Elias på Örestadskliniken! | Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Annons

Läkarbesök med Elias på Örestadskliniken!

Idag ringde jag Örestadskliniken och fick en tid direkt. Jag blir alltid så bra bemött på telefon och besöken är så bra där. Ulrika fick vi tid till och det var samma person som jag var med Isak med hans förkylningsastma. Hon kände igen oss och sa här kommer nr 2 ha ha. Hon är underbar och Elias var jätte duktig. Jag ville kolla upp vad som var fel med honom. Han har ätit dåligt och i fredags ingenting. Och så varvet den där knölen i magen. Det verkar vara så att det endast är en svullen körtel och att han fått det pga någon infektion i kroppen. Så vi stannade hemma idag och mös. Eller ja jag somnade med honom när vi kom hem. Tror jag också behövde det. 😉
Men jag skulle ha koll på den där körteln så den inte blev större för då skulle jag återkomma.

image

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ♥ Sojka ♥

      Trist när man hör om dåliga vårdcentraler! Har själv varit med om det tidigare. Är så glad av den nya och folk som flyttat till den som jag går nu har många gånger gått länge innan dom fått hjälp eller till och med fått fel diagnoser men som kommit hit och äntligen fått hjälp!

    1. ♥ Sojka ♥

      Tack snälla söta du! <3 Och tack för senast! Ska lägga upp bilder i bloggen inom kort som du bara kan ta av! Har bara haft lite mycket nu sen jag kom hem från Göteborg! kram fina vännen! <3

Annons
stats