Julmys och bakning! | Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Annons

Julmys och bakning!

Jag fick hem detta trevliga paket från barnmatsburken.se och det är så spännande att testa nytt och speciellt när det är något smart och uttänkt. Det underlättade verkligen bakningen och jag kommer lätt fylla på mitt förråd med ännu mer med dessa prylar!

Jag använde det nu för julgodis men kommer lätt använda det för att göra mitt nyttigare godis sen. 🙂 Dessutom de smarta som man kan göra egen glass i tänkte jag testa och göra någon egen nyttigare glass.

No more välta, kladda och bli kaos när man fyller formarna. 🙂 Jag är kär! 😀

Sen kommer vi till nästa sak. Knäcken var hur smidig som helst men när man ska göra kolor så är det lite klyddigare vad man ska hälla det i för att få rätt storlek på de. Jag gjorde chokladkola och med dessa mått kan man justera storleken på formen. Den kommer lätt användas till en massa grejer.

Efter kolan hade svalnat så var det bara att skära i bitar och lägga in i smörpapper. Recepten är bara framgooglat. Chokladkolor googlade jag på goda chokladkolor. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats