Jag blir exklusiv toppbloggare! | Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Annons

Jag blir exklusiv toppbloggare!

Äntligen kan jag avslöja att jag blir exklusiv toppbloggare på en helt ny sajt som har premiär nu i februari! malmolife.se heter bloggportalen och min nya blogg hittar du HÄR. <— Välkomna dit och följ min resa där! Som jag längtat efter att få säga min hemlighet till er. ♥ Love

Jag vill också passa på att tacka Vimedbarn för min tid här. Trivdes jättebra och det är en underbar sajt! Men känner att jag måste ut och testa vingarna när jag fått en sådan härlig förfrågan om att blogga på Malmö Life. 🙂

“Vår ambition är att skapa en samlingsplats i en cool miljö med utgångspunkt i Malmö och sträcka sig över södra Sverige. Med Malmö i fokus kommer vi att hålla pulsen på händelser i och utanför staden. Genom våra noga utvalda bloggare och artiklar vill vi ge intressant läsning inom olika kategorier.” /Malmö Life

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. DeMarkey

  Så kul när det händer nya saker med bloggarna. 😀 Ah då förstår jag, ja det är klart, bättre med att vänta lite då, smart faktiskt.

  Absolut, det kan vi göra!!
  Skriver jag nya tillfälliga adressen då eller den vanliga Sojka?
  Meddela på mail, kommentar eller facebook, hur du tänkt dig så kör vi. 😀
  Kram

  1. ♥ Sojka ♥

   Jo då! Jag har inte gjort den än bara. Vill att folk ska förstå och se flytten genom denna bloggen. Bytar jag bara namnet så kommer dom in i den nya bloggen och det vill jag inte än. 😉 Tack!!

Annons
stats