Jag bakar proteinbröd igen! | Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Annons

Jag bakar proteinbröd igen!

Denna gången tog jag i solrosfrön istället för valnötter. Tog en dl och det blev super duper gott! Receptet hittar du HÄR. <– förra gången titade jag fel och torr 300 gram Linfrö men det blir ju inte 300 gram av 3 dl Linfrö för 300 gram linfrö blir mycket mer än 3 dl. Dock kan man ha i mer än 3 dl linfrö om man vill ha ett lite grövre bröd. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    ja det blir typ 4,62 dl då, får alltid kolla måttabell för jag har noll koll (kanske därför jag bakar så jäkla dåligt hihi). Men faktiskt tänkte jag prova dina bröd, både det här o knäcket du tipsat om, låter super-smarrigt o så himla nyttigt med samt att det blir hur mycket extraenergi som helst ur ett litet bröd.

    Ha det bäst o krama boyzen 😀

Annons
stats