En sån där dag du vet! | Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Annons

En sån där dag du vet!

Ja just en sån dag. Mest sovit bort den. Somnade ju med Elias då har var hemma. Min förkylning har blivit värre och orken är i inte som den brukar. Men jag tänker tillbaka på helgen och hur kul vi hade det i Göteborg. Men nu vill jag bara dra täcket över huvudet. Elias äter fortfarande dåligt. Han verkar ju frisk för övrigt men jag stannar hemma med honom imorgon med. Känner att jag kan inte lämna honom på dagis om han inte äter som han ska. Att man känner sig lite krasslig och att man ändå oroar sig för Elias gör inte saken bättre. Kroppen strejkar just nu och det blir soffa med filt nu. Skulle varit roligt att följa någon ny serie på Viaplay men vilken?

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats