Att packa i sista sekunden! | Ann-Sofie Sojka

Ann-Sofie Sojka

Annons

Att packa i sista sekunden!

Just nu dricker jag mitt kaffe. Jag är trött men vaken. Jag ska köra om en timme och har varken packat eller bestämt mig vad jag ska ha på mig i helgen. Känns ju sådär ha ha. Men det är bara att slänga ner smink och grejer i väskan. 🙂 Jag får göra mig i ordning på plats helt enkelt. Nä nu måste jag packa!

Trevlig helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

  sv: Ja, alltså njurstensanfall är det jävligaste jag varit med om i smärtväg.
  Att det var så illa som det var under november/december där berodde på att en sten hade fastnat i urinledaren, men den kom äntligen ut för några veckor sedan. Så just nu är det bra. Så nu hoppas jag att kroppen inte bildar ny sten på ett tag, men i framtiden lär det nog komma fler för det brukar ju vara så att har man en gång fått det så kommer det igen:(

  Oj, det där kan man kalla sista minuten packning. Hoppas du fick med dig allt du behövde:)
  kram

  1. ♥ Sojka ♥

   Men fy! Kan inte fantisera om vilken smärta det måste ha varit! 🙁 <3
   Ha ha packningen gick bra trots att det blev i sista minuten. Jag glömde tyvärr systemkameran vilket gav lite ångest men det fick bli mobilbilder. Kram

Annons
stats