Kyckling gryta med ugnsbakade morot och potatis stavar! |
Helt underbart gott och kryddigt av chilli krydda! =P Mumma!
Isak sover middag och jag ska ta en paus i soffan. Ja tack! =D
Blev en lite lugn promenad tidigare med Isak i nästan en timma. Skönt att få lite frisk luft trots att det var så segt först att komma utanför dörren. Men det gick! Och skönt var det sen att komma hem och laga middag!
Imorgon ska S bygga mina naglar för dem har alla trillat av! Jises att jag liksom får börja om från början! Ja har man inte byggt på ett tag så tar det tid innan kroppen vänjer sig och naglarna sitter där dem ska! =D
Sen har jag rätt mycket planerat i nästa vecka.
Måndag – Föräldrargrupp
Tisdag – Inget än så länge – enda oplanerade dagen men det blir det nog ändring på! =)
Onsdag – Promenad med några mammor
Torsdag – 4 månaders vägning och mätning på bvc
Fredag – Klipptid
Lördag – Första babysim lektionen
Söndag – Fira syrran som fyller 18 år på Måndag. Men då jag inte vet när hon ska fira så hon inte meddelat än så skriver jag det där. Men kanske blir det på Måndagen. =)
Just det, får ju leta upp något skoj att köpa till henne!
Någon som har något förslag till vad man ger till en tjej som fyller 18 år?
Oj receptet till denna:Ska tänka efter om jag kommer ihåg hur jag gjorde. =/Det i ugnen var potatis, morötter och skivad svamp från burk. På med peppar och olja och in i ugn. Salt tar jag efter då det drar ut vätska.Grytan gjorde jag så att jag kokar kyckling filé en stund i mjölk. Samtidigt steker jag lök och gul och grön paprika. Lägger det vid sidan och steker kycklingen. Kryddar den med chilikrydda, curry, paprika, peppar när det fått lite fin färg så blandar jag i paprika röran. Steker ihop allt och har sparat det jag kokat kycklingen i. Sillar mjölken. Häller i hälften i kycklingen och ett paket matlagningsgrädde. Och i med salt. Paprika tar jag rätt mycket men curry bara lite då jag inte vill det ska smaka curry men höja smaken. Sen reder man den så den blir lite tjockare. Man kan ju hoppa grädden eller ta en magrare. Men det gör ju mycket för smaken. Men finns ju vegetabiliska grädden som är lite nyttigare. Själv använder jag vanligt matlagning. Så länge man tränar och hoppa socker så kan jag tycka grädde i mat är viktigt men då inte vispgrädde. =DKram och hoppas du fattat något av min förklaring. =)
Ser sjukt gott ut!! Kan du skriva receptet i min blogg vore det toppensnällt!! KRAM!
Åh va gött att få bli klippt *längtar!
Jag har en utmaning till dig på min blogg 🙂 kram/C
Ja det gjorde jag och det var kl 6:00 på morgonen. 🙂
Presentförslag: Presenkort på en klippning kanske :)Ammade du direkt nästa gång han ville ha mat?Näää, jag har inga fåglar, ska nog ha en blomma däri tror jag.. hehe.. 😉