Hittade en knöl och blev helt blek i ansiktet!


Ja att bli mamma innebär också att tanken att något skulle hända ens barn är det värsta tänkbara. Igår så upptäckte jag en lite knöl på Elias mage. När han stod och slappnade av med magen så såg jag att det buktade ut något några cm ovanför naveln. Jag kände och visst kände jag en liten kula. Jag kände hur jag blev helt blek i ansiktet. Det värsta tänkbara flimrade förbi ögonen och jag ringde M lite i panik men han svarade inte. Jag stannade upp och tänkte vad gör jag nu. Jo ringer 1177 och rådfrågar. Då det var kö så tänkte jag att jag googlar lite och oftast kan det bli värre med google men denna gången lugnade det mig. Hittade flera som hade haft så som hade navelbråck då där blev jag lite lugnad. Kanske är det bara det. 1177 svarade sen att har han inte ont eller kräker så kan jag avvakta tills imorgon och då kolla om det finns kvar. Finns det kvar så skulle jag ringa vårdcentralen. Jag vet att jag inte borde oroa mig och det är säkert ingen fara. Men jobbigt när man upptäcker något på sitt barn. Man får ju de mest hemska bilderna i huvudet. Usch men så är väl livet som mamma. ❤

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie - Livet på landet med två små

    Värsta känslan i världen!
    Casper hade knölar på halsen ett tag och då blev jag med livrädd.
    Sen fick vi konstaterat att det var körtlar som svullnat pga en förkylning. MEn oj vad man han nojja och tänka det absoluta värsta där emellan!
    Hoppas du får svar på vad det är den lilla har och att det inte är ngt farligt!

  2. Anna

    Ojoj! Förstår din panik/rädsla.
    Men lova att ALDRIG mer ringa 1177 eller googla det. Varför säger jag detta,jo då C var ca 1 ½ år och hon hade haft riktigt hög feber som ej gick ner med feberdämpande. Så ringde jag dit,fick svaret: Ge vätska och feberdämpande, och det kan hålla i sig länge på små barn. Jo jag vet detta är mitt tredje barn….
    Men jag väntade tills VC öppnade och ringde dit och berättade samma. Fick till svar: Ni åker direkt in till barnakuten,jag ringer och förvarnar att ni kommer. DÅ fick jag plus!!
    Väl inne så är hon uttorkad plus dubbelsidig lunginflammation!!!
    Vi blev inlagda i 2 veckor. Du ska tro jag ringde dit och berättade, då säger hon i luren: Ja det är ju svårt för oss att veta!! SÅ nej 1177 håller jag inte mycket för.

    Ha en bra dag,kram

stats